191 dagar kvar 


Det slog mig nyss att det verkligen bara är typ ett halvår kvar tills jag lämnar Sverige för USA, 191 dagar för att vara exakt(!!). Kom på nyss att jag har glömt berätta för er hur det gick att prata med värdföräldrarna, men tänkte skriva lite om allt sådant i detta inlägget. Pratade med dem i ca 2 timmar om allt mellan himmel och jord, allt från hur skolbussplatserna fungerar till våra favoritserier. Det kändes verkligen helt otroligt bra! Är så nöjd som man kan vara! De var så himla härliga och det visade sig att vi hade en massa gemensamt! Nämnde till exempel min favoritserie (Forensic files, en “dokumentärserie” där man får följa utredningar och sådant. Brottsplats USA på svenska) och oväntat nog var det en av min värdpappas favoritserier också! Vad är oddsen liksom? Vi pratade såklart om en massa mer också och jag fick svar på väldigt många frågor. Är så lycklig! Några frågor och svar som jag tyckte var väldigt viktiga och kul att höra om var:

– Var ska man sitta i skolbussen? (Känns sjukt nervöst!) och svaret på det var att det finns bestämda platser som man får veta.

– Hur funkar det med sporter i skolan? Man väljer en sport per säsong (3 säsonger) och man har träningar varje dag efter skolan.

– Är det lätt att få vänner i skolan? Tydligen var många intresserade av utbytesstudenter när man kommer till skolan, vilket känns jätteskönt för mig. Var lite halvrädd att det skulle vara svårt eftersom att jag inte kommer därifrån och så.

– Hur är vädret? Now this goes för alla som ska bo i Arizona, men tydligen är det väääldigt varmt i början när man kommer dit. Min värdmamma beskrev det som att sticka in huvudet i en ugn haha, så jag kommer nog behöva lite tid att vänja mig.

Såklart finns det en massa mer som jag vill berätta för er, så jag tänkte göra en del inlägg om det framöver, vilket brukar vara väldigt uppskattat av er. Skriv gärna om det är något speciellt ni vill veta! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s