Skype med värdfamilj ikväll


img_1701.jpgimg_1703.jpgimg_1702.jpg

Weee, har mailat fram och tillbaka med min värdmamma ett tag nu och ikväll ska vi skypa! Ska bli jättekul att prata med föräldrarna denna gången. Förra gången pratade jag med Taylor och Ingvild som båda var supersnälla, men hann inte riktigt prata så mycket med mina värdföräldrar då tyvärr. Har en massa frågor och jag sr jättemycket fram emot att höra vad de säger och hur de är som människor. Är så taggad! i övrigt ska jag läsa min engelskabok och sedan skriva lite på min uppsats till naturvetenskapen. Är inte ett dugg sugen på att dra till skolan på tisdag, men ska försöka göra det bästa av det. Först och främst genom att göra klart alla uppgifter som ska vara inne.

Nu på morgonen har jag tittat lite på säsong 3 av Skam och nu ska jag ner och fixa lite frukost. Hoppas att ni får en fin dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s