Roses

Titta vad fina rosor jag fick av Lova på min födelsedag! Passar perfekt i mitt rum, borde kanske börja köpa mer riktiga blommor istället för plast. Det är ju trotsallt väldigt fint! Har dock påbörjat projektet med mitt rum nu, så det kommer bli en hel del förändringar som jag är jättetaggad inför. Älskar att vara nöjd med rummet, mår så bra då och dessutom sover jag mycket bättre av någon konstig anledning. Har bland annat köpt lite nya ljusstakar, marmorplattor, en gardinstång och ljus. Ska förmodligen också köpa en ny spegel och lite sådant. Vi får se hur det blir tillslut.

Idag ska jag åka iväg till Västerås med familjen och hälsa på farmor och farfar, sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Vi brukar komma hem ganska sent så jag vet inte om jag hinner något mer, men vill verkligen iväg och träna. Var ett tag sedan nu faktiskt, riktigt taggad!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s