Milstolpar innan USA

Spara pengar: En viktig punkt innan jag åker är att spara ihop minst 12.000kr i fickpengar. Kommer att få pengar av mina föräldrar varje månad, men känns alltid bra att ha lite extra ifall det är något speciellt jag vill göra eller köpa. Har just nu runt 4-5000, så ska verkligen se till att sluta ströshoppa from now on så att mer kan gå in på det kontot.

Träna upp min kondition: Förvånas alltid över hur dålig kondition jag har när jag springer, kommer inte mer än 2,5 km innan jag hyperventilerar och svimmar på samma gång (typ). Tycker att avresedatumet är en rätt så bra dag att ha som deadline, så ska verkligen försöka jobba på kondisen fram tills dess. Vill dessutom börja spela fotboll och köra cheerleading där borta, så vill ha bra förutsättningar liksom.

Fixa visum: Inte direkt en milstolpe som handlar om mig, men något som måste göras. Känns som att det finns så många sådana där smådetaljer som ska göras innan som bara inte får glömmas bort och det stressar mig litegrann. Tror dock EF har bra koll på det där.

Vaccinera mig: Har typ 3 vaccinationer kvar innan allt är klart för avresa. Passar mig perfekt som är livrädd för sprutor, yay. Skämt åt sido, måste göras och jag har hittills faktiskt tagit mig igenom 2 och de var inte så farliga.

Köpa ny resväska: I neeeed! Måste ha en “skal”-väska om ni förstår? Alltså inte en i tyg utan i plast. Det känns som att de är lite mer stabila och pålitliga när man tar med sig hela sitt liv över atlanten. Inte så himla viktigt egentligen, men det får stå med på listan ändå!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s