Work 

Min dag idag har mestadels bestått av jobb faktiskt, började 16.45 och slutade 21, så nu ska jag bara ta det lugnt med familjen. Ska försöka mig på min engelskabok innan jag lägger mig också, måste verkligen läsa klart den innan tisdag. Har googlat lite på den och den verkar bli bättre, så jag väntar med att läsa summeringen förrän jag kommit till halva åtminstone. Bra plan tycker jag!

Imorgon ska jag till Västerås, men innan det ska jag fota till ett samarbete lite snabbt. Har massor att göra på den fronten, lite stressigt, men superkul! Kommer en hel del roliga samarbeten framöver, så jag är taggad på våren faktiskt! Försöker fylla upp månaderna som kommer nu med saker att göra och se fram emot innan USA så slipper jag vänta så mycket. 7 månader är ju trots allt ett tag :/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s