Playsuit

I förrgår när jag fyllde år så fick jag denna playsuiten från boohoo.com och jag blev såå glad! Hade skickat länken till mamma innan jul, men hade nästan glömt bort hur den såg ut eftersom jag skickade så många olika saker till henne. I alla fall så är den en ny favorit och jag kan knappt vänta tills jag får använda den i Arizona eller när det blir lite varmare här! I love it!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s