Playsuit

I förrgår när jag fyllde år så fick jag denna playsuiten från boohoo.com och jag blev såå glad! Hade skickat länken till mamma innan jul, men hade nästan glömt bort hur den såg ut eftersom jag skickade så många olika saker till henne. I alla fall så är den en ny favorit och jag kan knappt vänta tills jag får använda den i Arizona eller när det blir lite varmare här! I love it!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s