Shopping time

Hej på er! Har haft en riktigt oproduktiv dag idag faktiskt, vaknade 12 och har bara hunnit kolla på Djungelboken med Noel hittills. Så himla mysig film, älskar att disney har börjat göra om gamla, tecknade filmer till nya. Längtar till skönheten och odjuret! Har hunnit se trailern och den verkar helt magisk. Ser fram emot att se Emma Watson som Belle också, hon är faktiskt en av mina favoritskådisar!

Nu ska jag byta om lite snabbt och sedan åka iväg med familjen för some serious shopping till rummet, är verkligen sugen på lite förändring. Har planer på att göra om från vitt och rosa (som jag har nu) till vitt, guld och grön. Kanske inte limegrön, men mer ”skogsgrön” om ni förstår? Tycker det är superfint verkligen, lovar att visa hur det blir!

Ha en bra dag, nu ska jag skynda att göra mig iordning. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s