Pinchos


Åt världens mysigaste middag med mina favorittjejer på Pinchos för några timmar sedan, var så himla kul med en liten reunion efter att ha varit ifrån varandra hela lovet. Har ju träffat några av dem, men inte allihopa tillsammans liksom. Riktigt mysigt! Åt lite olika saker faktiskt, bland annat plankstek och hamburgare och alltså jag dör för båda två! Så sjukt gott! De är ju i miniformat vilket är lite synd, skulle vilja beställa in båda i normal storlek. Lovisa och några till tog även sötpotatis-pommes som var suuupergoda! Har testat det förut i Tyskland, men ska lätt ta det nästa gång på Pinchos!

Tea, Madde, Cajsa och Ophelia, 4 av de 7 tjejerna som var med (plus jag), så himla mysigt!


Alice, Gabriella, jag och Lovisa ❤

Har haft en grym födelsedag och jag är så himla nöjd med allting. Kan inte önska mig bättre vänner, de är verkligen bäst! Shoutout till er! Shoutout till Martin och Ida också, de enda två som jag vet fyller på samma dag som jag. Hoppas att ni också har fått en bra dag!

Nu ska jag lägga mig och kolla lite Criminal Minds innan jag ska sova. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag har för planer, men ska förmodligen ut och shoppa litegrann till mitt rum med mamma och sedan träffa Linda. Det var riktigt längesedan faktiskt, längtar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s