Adidas x Nike

Hej vänner! Hoppas att ni hade en grym kväll igår vad ni än gjorde, det hade jag! Spenderade kvällen med en massa kompisar på lite olika fester och på stan, önskar att det var nyår oftare! Så kul att få fira tillsammans med mina favorittjejer också, hade sådan otrolig tur att få lära känna dem under 2016. Bäst är de!

Idag var planen att jag skulle hänga med familjen ut i oset, men blev inte så tillslut. Stannade hemma istället. Passade då på att blogga lite, fota och kolla på fotboll. Välbehövligt efter bara några timmars sömn i natt, är helt slut. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men jag ska ialla fall iväg och träna och sedan kanske träffa kompisar/ vara hemma och spendera tid med familjen. We’ll see… Ha det bra, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s