Adidas x Nike

Hej vänner! Hoppas att ni hade en grym kväll igår vad ni än gjorde, det hade jag! Spenderade kvällen med en massa kompisar på lite olika fester och på stan, önskar att det var nyår oftare! Så kul att få fira tillsammans med mina favorittjejer också, hade sådan otrolig tur att få lära känna dem under 2016. Bäst är de!

Idag var planen att jag skulle hänga med familjen ut i oset, men blev inte så tillslut. Stannade hemma istället. Passade då på att blogga lite, fota och kolla på fotboll. Välbehövligt efter bara några timmars sömn i natt, är helt slut. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men jag ska ialla fall iväg och träna och sedan kanske träffa kompisar/ vara hemma och spendera tid med familjen. We’ll see… Ha det bra, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s