Last minute

Godmorgon på er! Ska snart skynda mig iväg till Marieberg en stund för att kolla på nyårsklänning en sista gång. Har en backup, men är liksom inte 100%, så jag hoppas att jag hittar någon. Lite ute i sista minuten hehe, men har sett en på nätet som jag verkligen hoppas finns i butik.

Ikväll är planen att vi först ska hem till Tea och göra tacos, sedan iväg till en fest. Efter det är det lite oklart men jag tror att vi ska till slottet på tolvslaget och sedan vidare. Vi får se litegrann, men är så taggad! Ska bli riktigt kul! Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning, men ha en bra dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s