Last minute

Godmorgon på er! Ska snart skynda mig iväg till Marieberg en stund för att kolla på nyårsklänning en sista gång. Har en backup, men är liksom inte 100%, så jag hoppas att jag hittar någon. Lite ute i sista minuten hehe, men har sett en på nätet som jag verkligen hoppas finns i butik.

Ikväll är planen att vi först ska hem till Tea och göra tacos, sedan iväg till en fest. Efter det är det lite oklart men jag tror att vi ska till slottet på tolvslaget och sedan vidare. Vi får se litegrann, men är så taggad! Ska bli riktigt kul! Nu måste jag skynda mig att göra mig iordning, men ha en bra dag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s