App-topplista

1. VSCO CAM: Den appen jag använder allra mest för att redigera bilder till instagram och bloggen. De har såå många filter och även redigeringsverktyg om man vill ändra ljuset, skuggor eller något annat. Tror de flesta har hört talas om den, men för er som inte har det – ladda ner den! Riktigt grym app! Mina favorittfilter är nog A6 och C1, passar på de flesta bilderna och ser bra ut i mitt instagramfeed och på bloggen.

2. FRISKIS & SVETTIS: För er som inte tränar där så är ju denna ganska värdelös, men tycker det är så himla smidigt att kunna boka pass direkt i appen och även kunna se vilka pass som finns i framtiden. Nackdelen är kanske att man ibland missar att man har bokat och sedan glömmer att gå dit (har hönt mig x antal gånger), men har man lite koll så funkar den hur bra som helst. Dessutom motiverar den mig att gå till gymmet eftersom jag älskar att se pass efter pass försvinna från mina bokningar. 

3. NETFLIX: Kanske borde ha denna högst upp, Netflix är verkligen min lifesaver. Kollar på netflix typ varje dag och dessutom har de många av mina favoritserier där. Har ni sett att man även kan ladda ner filmerna och serierna nu så att man kan se dem utan internet? Hur smart är inte det? Ska defintivt se till att ladda ner någon film till nästa flygresa! Mina bästa serietips från netflix är Gilmore Girls och Last Chance U, så bra! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s