My 2016 – part two

MAJ:

DSC_0235 DSC_0253
Var i Stenbäcken på klassresa med min fina klass, så himla mysigt! Helt underbart att inte använda internet, mobiler eller datorer på några dygn, blev som en liten detox på något sätt. Vill verkligen göra om det!
img_6543.jpg
Åkte även till Tyskland en snabbis för att gå på en ”festival” i Jork. Jättekul faktiskt! Har en del bilder därifrån, men tyvärr inte på datorn.
malz malz3
Min moster Malin fyllde 25, så det firades på valborg (även hennes födelsedag), så kul att vara med och fira med henne och hennes kompisar!

JUNI:

img_3845.jpg
En riktigt god brunch som Lova fixade iordning på baldagen. Fem tjejer var där och vi peppade mest inför dagen vi hade framför oss, var så himla taggad inför balkvällen!
lovz
Lova och jag precis innan vi åkte till slottet
babyshower
Var även på baby shower när min mosters tjej var gravid med lilla Loie. Samma dag föddes även min andra kusin Livia! 🙂
graduation8
Förmodligen en av de gladaste dagarna i mitt liv! Hade graduation med alla 9or på skolan och jag var så otroligt glad att vara klar med allt! Hade ett helt sommarlov framför mig med resor och jag längtade  mycket till gymnasiet!
img_4771-1.jpg917
Åkte till både Tyskland för att träffa min kompis Finja och sedan till Italien med hennes familj. Så himla rolig resa, vi var där i två veckor och badade, shoppade, åt god mat och åkte runt till en massa olika städer. Bland annat Venedig, Caorle och Trieste som var mina tre favoriter.

JULI:

931
När vi åkte hem från Italien stannade vi i Österrike och gick omkring i Großglockner. Har aldrig sett något så mäktigt i hela mitt liv, vi var verkligen ovanför molnen och tittade ner glaciärer fler kilometer ner.
hoch zeit8
När jag kom tillbaka till Tyskland åkte jag till Hannover med min mosters familj och en av dagarna där gick vi på bröllop på kvällen. Fick en massa fina bilder därifrån som ni kanske har sett i tidigare inlägg.
img_7797.jpg
Började även jobba på kollo! Blev så glad att jag fick just det sommarjobbet. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig, men jag fick en massa nya kompisar, upplevde nya saker och hade riktigt kul! Längtar tills nästa sommar!

AUGUSTI:

img_7942.jpg img_7946.jpg
Åkte till grönan med några av de som jobbade på kollo, väldigt spontant, men riktigt kul! Dock vågade inte jag åka frittfall hehe, blev ärrad för livet när jag åkte Atmosphere på Liseberg, aldrig igen!
img_8121.jpg img_8125.jpg
Åkte till Stockholm över dagen med Ophelia för lite shopping inför skolstarten. Måste också tillägga att salladen vi åt på Sandy´s var den godaste jag någonsin ätit, måste gå tillbaka dit nästa gång jag åker till Stockholm!
img_8315.jpg sjö6
Var även i Ugglarp med Lova och hennes mamma för att få lite energi till skolan. Vi var där över en helg och bara tog det lugnt, riktigt mysigt! Vi hann även med lite träning och shopping på Ullared. Vill tillbaka!! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s