Planer

Hihi blir så glad av all positiv respons jag får gällande bloggen, blir så peppad av ha er med mig varje dag. Ville bara säga det! Ni är bäst!

Idag har jag åkt och bytt kameran jag köpte i söndags till en Canon eos 700d, sedan jobbade jag med Lova på dagens hockeymatch. Kändes som att det gick fort idag faktiskt. Så skönt! Dock synd med förlust för mitt kära ÖHK, men så är det ibland. Imorgon har jag dock lite andra planer. Ska träffa några kompisar och fota först och sedan är jag lite osäker men tror vi ska baka eller något. Vi får se. Är så sugen på brownies, så jag ska försöka övertala de andra att gå med på det hehe… Ska testa nya kameran då också!

Ha en bra kväll allihopa, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s