Planer

Hihi blir så glad av all positiv respons jag får gällande bloggen, blir så peppad av ha er med mig varje dag. Ville bara säga det! Ni är bäst!

Idag har jag åkt och bytt kameran jag köpte i söndags till en Canon eos 700d, sedan jobbade jag med Lova på dagens hockeymatch. Kändes som att det gick fort idag faktiskt. Så skönt! Dock synd med förlust för mitt kära ÖHK, men så är det ibland. Imorgon har jag dock lite andra planer. Ska träffa några kompisar och fota först och sedan är jag lite osäker men tror vi ska baka eller något. Vi får se. Är så sugen på brownies, så jag ska försöka övertala de andra att gå med på det hehe… Ska testa nya kameran då också!

Ha en bra kväll allihopa, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s