Nytt i sminklådan

En oval brush från The Crème shop

Ett contour-stick från NYX

En Primer från NYX


Tänkte visa det senaste tillskottet i sminklådan, nämligen dessa tre godingar! Fick dem i julklapp av min moster och hann med att testa dem lite snabbt imorse. Är så himla nöjd! Borsten är för det första underbar! Funkar perfekt med sticket och lämnar inga kanter eller konstigheter. Allt ser väldigt smooth ut efteråt helt enkelt, precis så som det ska vara. Primern funkade också riktigt bra, men ska försöka prova den lite bättre imorgon igen. Tänkte nämligen inte så mycket på skillnaden med och utan i slutet av dagen!

Sticket var också riktigt bra, ett stort tips! Tillräckligt mjukt för att göra fina linjer, men inte alls för kladdigt. Resultatet blev superbra! Har ett samarbete på gång snart här och tänkte göra en liten make up-tutorial (fast väldigt basic) i samband med det, så då får ni se mer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s