Nytt i sminklådan

En oval brush från The Crème shop

Ett contour-stick från NYX

En Primer från NYX


Tänkte visa det senaste tillskottet i sminklådan, nämligen dessa tre godingar! Fick dem i julklapp av min moster och hann med att testa dem lite snabbt imorse. Är så himla nöjd! Borsten är för det första underbar! Funkar perfekt med sticket och lämnar inga kanter eller konstigheter. Allt ser väldigt smooth ut efteråt helt enkelt, precis så som det ska vara. Primern funkade också riktigt bra, men ska försöka prova den lite bättre imorgon igen. Tänkte nämligen inte så mycket på skillnaden med och utan i slutet av dagen!

Sticket var också riktigt bra, ett stort tips! Tillräckligt mjukt för att göra fina linjer, men inte alls för kladdigt. Resultatet blev superbra! Har ett samarbete på gång snart här och tänkte göra en liten make up-tutorial (fast väldigt basic) i samband med det, så då får ni se mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s