My 2016 – part one

JANUARI:

Jag var bland annat på Hagenbeck i Hamburg med familjen i början på månaden och där testade jag även den nya kameran litegrann. Har en massa onödiga bilder på djur därifrån som jag aldrig använt, haha…Min fina lillkusin Tilda som jag också spenderade en massa tid med i Januari, efter nyår.Har knappt några minnen av att jag har tagit denna bilden, men tydligen gjorde jag det någon gång i Januari.

FEBRUARI:


Hanna och jag åkte först till Bryssel…

… och sedan till Spanien!

Så härlig resa, det enda vi gjorde var i princip att sola, shoppa och gå mysiga promenader runt i Torrevieja och Costa Blanca.

En av frukostarna, så gott! Fanns färska jordgubbar där redan i Februari, så jag och Hanna passade på att köpa flera liter och käka på morfars balkong. Dock var det lite blåsigt, men allt för bilden 😉

Utsikten från Xixona, en stad uppe i bergen en bit från Torrevieja som vi åkte till en dag.

MARS:

oset4
Minns när jag var här i början av Mars med mamma, äntligen hade det börjat bli lite ljusare på eftermiddagarna(!!)
påskägg
Påsk, yay! Mamma känner mig allt för väl och gav mig jordgubbar, mango och vindruvor istället för godis.
frull
Var även på en mysig frukostbuffé på Café Java med mamma. Så otroligt gott! Älskar att välja mellan olika saker till frukost. Frallor, bär, yoghurt, bacon, ägg, bullar osv. Love it!

APRIL:

img_3183.jpg
Var på Adele med Linda, hennes syster och mamma! En av de bästa dagarna verkligen, det var helt otroligt! Tror varken jag eller Linda kommer gå på en bättre konsert någonsin.
img_3069-1.jpg
Från en dag när Jullan, Lova och jag var ute och övade inför orienteringsprovet. Dock gick det ju inte riktigt optimalt på själva provet, utan jag tappade bort mg i flera timmar, trodde jag skulle dö och ringde mamma och grät. Träffade även Hanna där och vi båda hade lyckats med samma sak. Har aldrig varit så utmattad när jag kom hem som då, hemskt haha…
ocean1
Åkte till Spanien även denna månaden, fast med familjen. Då var det även lite varmare, så det var kul!
familia2
Riktigt god förrätt som jag åt på en italiensk restaurang precis bredvid där min mormor och hennes man bor. Går dit med dem varje gång jag är där, en av mina favoritrestauranger!
soccer8
Pappa och jag passade även på att spela fotboll på planerna som fanns bara 100 meter ifrån huset. Lyckades dock sparka över bollen över stängslet så jag fick springa ett halvmaraton för att hämta den. Den stunden insåg jag att fotboll inte riktigt var min grej ändå…

Nästa del kommer om några dagar med lite bilder från Maj, Juni, Juli och Augusti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s