Brick wall

Klänning – Cubus / Skor – TK Maxx

Imorse hämtade jag upp Malin, Sara och lilla Loie på tågstationen här i Örebro och de stannar tills imorgon. Ska bli riktigt mysigt att spendera kvällen med dem! Eftersom hela min släkt är så utspridd i Sverige / Europa, så blir det ofta att vi firar många mini-jular med allihopa. Klagar inte dock, älskar det! På så sätt sprids det liksom ut. Tycker det är så kul!

Hann även testa kameran litegrann förut, som ni ser. Måste dock kolla upp alla inställningar lite bättre och eventuellt gå tillbaka dit för att fråga de som jobbar där jag köpte den om lite olika saker. Är så förvirrad haha… Om någon kan denna kameran bra (Nikon D5300) får ni jättegärna skriva till mig, I would be very thankful! Ha en bra dag allihopa, kramis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s