Brick wall

Klänning – Cubus / Skor – TK Maxx

Imorse hämtade jag upp Malin, Sara och lilla Loie på tågstationen här i Örebro och de stannar tills imorgon. Ska bli riktigt mysigt att spendera kvällen med dem! Eftersom hela min släkt är så utspridd i Sverige / Europa, så blir det ofta att vi firar många mini-jular med allihopa. Klagar inte dock, älskar det! På så sätt sprids det liksom ut. Tycker det är så kul!

Hann även testa kameran litegrann förut, som ni ser. Måste dock kolla upp alla inställningar lite bättre och eventuellt gå tillbaka dit för att fråga de som jobbar där jag köpte den om lite olika saker. Är så förvirrad haha… Om någon kan denna kameran bra (Nikon D5300) får ni jättegärna skriva till mig, I would be very thankful! Ha en bra dag allihopa, kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s