Save your memories


Några flygbiljetter från resor jag gjort de senaste åren, resten är slängda eller borta 😦

Från Adele´s konsert i Stockholm som jag var på med Linda och hennes familj i April.

När jag vann Rinkside 3-platser för mig och mina föräldrar förra året, vilket innebar att vi fick sitta på VIP-platser i hockeyarenan och beställa in hur mycket vi ville.

En liten lapp min lillebror gav mig förra julen ❤

Julia, jag och Lova, bild vi tog i 9an när vi hade skolfoto. Mina fina vänner!

Har upptäckt världens smartaste sätt att spara sina minnen; en anslagstavla! Har haft min länge, men har mest använt den till scheman och en massa onödiga lappar. Mitt gymnasiebesked har suttit där i typ ett halvår liksom, så jag tänkte att det var dags att använda den till något bättre. Planerar att sätta upp mycket mer där allt eftersom, har ju flera konserter framför mig och en massa mer flygbiljetter att sätta upp. Fick slänga så många, vilket var synd. Brukar glömma bort var och när jag åker till olika platser så detta är ju ett jättesmart sätt att blicka tillbaka på olika resor man har gjort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s