Christmas morning

Kolla vad jag hittade i min julstrumpa imorse! Bland annat en målarbok som jag önskade mig  (en sådan som ska hjälpa mot stress) och sedan ett kit från the body shop med persikodoft. Doftar så himla gott, har redan använt lite av bodybuttern.
Fick även en klänning från Nelly, också en jag önskade mig. Kan länka den senare, måste ta outfitbilder i den. Så fin! Det är en suede dress, alltså är den lite mocka-aktig i materialet och det var precis det jag ville ha. Blev riktigt glad! Ser fram emot resten av dagen riktigt mycket, kan knappt vänta tills Kalle Anka börjar och man får hugga in på julmaten! Ha en fin julmorgon! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s