Appreciation note


Innan jag skriver om något annat så måste jag bara slänga in en liten appreciation note till min rentofflor. Älskar dem! Överdriver knappt när jag säger att jag har levt i dem sedan 1a December, så himla mysiga och dessutom så söta. Haha älskar renarnas leenden, gör mig så glaaad! Kostade bara 2€ på Primark i Spanien. Köpte dem där hösten 2014 när jag var och hälsade på hos min morfar som precis flyttat dit då.

The day before the DAY idag och jag har sååå mycket att göra! Ska hinna med att träna, städa, fixa det sista med julklapparna, baka, laga mat och kolla på julfilmer. I vanliga fall skulle jag nog vara ganska stressad över att ha 6 saker på min to do-list, men jag tar verkligen vara på alltihop idag. Har fått en massa julkänsla och jag är så otroligt taggad på imorgon! När det kommer till bakningen har jag faktiskt en lite idé om vad jag ska göra. Har ni sett den här Philadelphia-reklamen när det är änglar som facetimear typ? I alla fall så äter en av dem cheesecake och den ser riktigt god ut! Ska testa att göra den tror jag.

Visar er resultatet senare, ha en fantastisk 23e December!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s