Superdry x Blue

2 dagar kvar! Idag har jag gjort en hel del faktiskt, bland annat pysslat ihop en lite saker i samarbete med ett företag och sedan har jag fotat och var ute med min familj. Så mysig dag! Det enda som saknas är dock snön, förstår inte hur det kan vara 7 plusgrader ute i December? Hoppashoppas på att det blir kallare!

Nu ska jag snart iväg till Lova för julmys innan hon åker till Strängnäs där hon ska fira jul. Vi brukar nästan alltid ses på julmorgonen, men det går ju inte i år, så vi får ta det lite i förskott helt enkelt. Imorgon har jag en massa kul på gång som ni får se då. Ska bland annat baka och fixa inför den 24e. Ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s