Favorite beautyproducts


L300 Face Cream / HERE
Fick denna i ett samarbete och har använt den sedan dess. Har väldigt torr hy, speciellt när det är kallt ute och den funkar perfekt. Vanligtvis brukar “vanliga” krämer såsom Nivea inte fungera så bra, utan jag brukar få köpa på apoteket, men denna är faktiskt jättebra. Dessutom doftar den gott! Stort tips, finns både på nätet och i affärer. 

LdB Lotion / HERE
Fick även denna i ett samarbete och har använt den som handkräm. Doftar så himla gott och eftersom det är olja i den så funkar den jättebra mot torr hy. Dock finns det en massa olika sorter i LdB´s kollektion, så om man inte vill ha med olja i så finns det utan. Bra va? Riktigt billig också, speciellt i jämförelse med vissa andra krämer som fungerar lika bra.

Moroccan Oil – HERE
Moroccan Oil har varit min favoritolja för håret enda sedan mamma köpte hem den första gången. Har lockigt hår och därmed blir det lätt risigt/ strävt. Oljan funkar jättebra då i och md att den gör håret mjukare och glansigare på samma gång. Finns även som schampoo och balsam o man vill testa, men på den fronten har jag en annan favorit.

/innehåller adlinks/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s