Finally the 21st!


Weee, äntligen den 21a och äntligen kommer min familj i Tyskland till Sverige! De brukar köra varannat år här och varannat år där, så det ska bli riktigt kul att ha alla här i år. Bäst så tycker jag! Detta är även första dagen på mitt efterlängtade jullov och jag har lite olika planer faktiskt. Idag ska jag bland annat ha brunch/ lunch med några tjejkompisar. Massa amerikanska pannkakor, bär, varm choklad, yoghurt osv, ska bli jättekul! Skriver mer om det sedan, ska självklart ta en massa bilder 😉

Nu måste jag fixa litegrann, men hoppas att ni får en jättebra dag allihopa. Ta hand om er!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s