Finally the 21st!


Weee, äntligen den 21a och äntligen kommer min familj i Tyskland till Sverige! De brukar köra varannat år här och varannat år där, så det ska bli riktigt kul att ha alla här i år. Bäst så tycker jag! Detta är även första dagen på mitt efterlängtade jullov och jag har lite olika planer faktiskt. Idag ska jag bland annat ha brunch/ lunch med några tjejkompisar. Massa amerikanska pannkakor, bär, varm choklad, yoghurt osv, ska bli jättekul! Skriver mer om det sedan, ska självklart ta en massa bilder 😉

Nu måste jag fixa litegrann, men hoppas att ni får en jättebra dag allihopa. Ta hand om er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s