Brunch at my place

Hade en riktigt bra kväll igår med en massa kompisar och likaså idag! Åkte och handlade lite frukost-grejer imorse och sedan kom Tea, Bello och Cajsa hit för brunch. Blev supergott och det var så kul! Vi hann även kolla på Grinchen efteråt (ett måste på julen). Måste göras om, riktigt mysigt och fick en massa julkänsla!

Hade ett träningspass inbokat till ikväll, men fick nyss ett sms om att det blev inställt så jag ska istället följa med hem till mormor där min moster med familj är. De kom ju hit idag och jag längtar massor efter att träffa dem! Hoppas ni får en jättebra kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s