My tree

I år kom julgranen i mitt rum upp lite sent jämfört med tidigare år, men nu är det uppe i alla fall! Så mysigt! Behövde även lägga alla de inköpta julklapparna någonstans så nu ligger de där under. Kan knappt fatta att det bara är 5 dagar kvar? Jag har liksom inte hunnit komma i stämning än, tror den julkänslan man hade när man var liten liksom växer bort litegrann med åren tyvärr. Tragiskt tragiskt… Ska dock bli väldigt kul att ha min moster och hennes familj här i år, de kommer till Sverige om två dagar så det längtar jag verkligen efter! Sedan kommer min andra moster med familj i mellandagarna så det blir fullt hus, men jag klagar inte. Älskar att ha familjen nära!

Hur ska ni fira jul? Kanske ska någon åka utomlands? Känns konstigt att veta att jag kommer fira i USA i 30 graders värme utan min familj nästa år. Hoppas att min värdfamilj också älskar julen lika mycket som jag gör haha, annars får jag helt enkelt lära dem 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s