My tree

I år kom julgranen i mitt rum upp lite sent jämfört med tidigare år, men nu är det uppe i alla fall! Så mysigt! Behövde även lägga alla de inköpta julklapparna någonstans så nu ligger de där under. Kan knappt fatta att det bara är 5 dagar kvar? Jag har liksom inte hunnit komma i stämning än, tror den julkänslan man hade när man var liten liksom växer bort litegrann med åren tyvärr. Tragiskt tragiskt… Ska dock bli väldigt kul att ha min moster och hennes familj här i år, de kommer till Sverige om två dagar så det längtar jag verkligen efter! Sedan kommer min andra moster med familj i mellandagarna så det blir fullt hus, men jag klagar inte. Älskar att ha familjen nära!

Hur ska ni fira jul? Kanske ska någon åka utomlands? Känns konstigt att veta att jag kommer fira i USA i 30 graders värme utan min familj nästa år. Hoppas att min värdfamilj också älskar julen lika mycket som jag gör haha, annars får jag helt enkelt lära dem 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s