Bankmöte och paket

Hade en riktigt kort dag idag, så jag passade på att göra lite ärenden direkt efter skolan för att få dem överstökade. Var bland annat på banken och diskuterade lite angående mitt bankkort (som förövrigt har spruckit?), satte in kontanter och sedan kollade jag efter lite julklappar. Har egentligen handlat klart, men det skadar ju inte att kolla en extra gång liksom. Tycker det är så kul att ge bort presenter!När jag kom hem fick jag paket som innehöll lite goodies som jag visar er senare och efter det beställde jag lite nya smycken. Tänkte först köpa ringar, men tycker det är svårt med storleken så jag struntade i det. Finns det något sätt att mäta på? Försökte hitta några på stan att prova, men storlekarna var XS-XL och inte siffror så det blev lite svårt. Nu ska jag snart iväg till gymmet för Power Hour som enligt beskrivningen ska vara riktigt jobbigt, ska bli kul faktiskt! Aldrig testat det förut, så vi får se hur det är. Har en liten plan för mig själv att inte äta några av Eat Natural-barerna jag fick hem förutom efter träning, så därför har jag blivit jättepeppad på gymmet. De är verkligen såå goda, haha! 

Ha en bra kväll allihop, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s