Bankmöte och paket

Hade en riktigt kort dag idag, så jag passade på att göra lite ärenden direkt efter skolan för att få dem överstökade. Var bland annat på banken och diskuterade lite angående mitt bankkort (som förövrigt har spruckit?), satte in kontanter och sedan kollade jag efter lite julklappar. Har egentligen handlat klart, men det skadar ju inte att kolla en extra gång liksom. Tycker det är så kul att ge bort presenter!När jag kom hem fick jag paket som innehöll lite goodies som jag visar er senare och efter det beställde jag lite nya smycken. Tänkte först köpa ringar, men tycker det är svårt med storleken så jag struntade i det. Finns det något sätt att mäta på? Försökte hitta några på stan att prova, men storlekarna var XS-XL och inte siffror så det blev lite svårt. Nu ska jag snart iväg till gymmet för Power Hour som enligt beskrivningen ska vara riktigt jobbigt, ska bli kul faktiskt! Aldrig testat det förut, så vi får se hur det är. Har en liten plan för mig själv att inte äta några av Eat Natural-barerna jag fick hem förutom efter träning, så därför har jag blivit jättepeppad på gymmet. De är verkligen såå goda, haha! 

Ha en bra kväll allihop, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s