New bars and my favorite workout

/ i samarbete med eat natural /

Hämtade ut ett paket med över 60 olika barer från Eat Natural (länk) i fredags, blev så glad! Mina mellanmål efter träningar är räddade! Var ju tvungen att provsmaka också hehe och jag måste säga att de var riktigt goda. Speciellt mandel- och aprikos”baren”, alltså den lilla orange förpackningen. Brukar alltid annars hungra ihjäl tills jag kommer hem eller köpa frukt på gymmet, så jag hoppas verkligen att dessa funkar lika bra.

Förresten måste jag tipsa er om en superbra workout:

Brukar ofta göra korta hemmapass när jag inte har tid att gå till gymmet eller ta en springtur och denna har blivit en favorit. Tar bara 15 minuter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s