New bars and my favorite workout

/ i samarbete med eat natural /

Hämtade ut ett paket med över 60 olika barer från Eat Natural (länk) i fredags, blev så glad! Mina mellanmål efter träningar är räddade! Var ju tvungen att provsmaka också hehe och jag måste säga att de var riktigt goda. Speciellt mandel- och aprikos”baren”, alltså den lilla orange förpackningen. Brukar alltid annars hungra ihjäl tills jag kommer hem eller köpa frukt på gymmet, så jag hoppas verkligen att dessa funkar lika bra.

Förresten måste jag tipsa er om en superbra workout:

Brukar ofta göra korta hemmapass när jag inte har tid att gå till gymmet eller ta en springtur och denna har blivit en favorit. Tar bara 15 minuter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s