Fluffy

Vädret idag var verkligen on point, håller ni inte med? Soligt och fint! Nu saknas bara en massa snö, hoppas att det kommer mer till julafton. Idag har jag fotat en stund, bland annat några bilder till ett samarbete som ni får se lite senare. Har även hunnit se en julfilm med mamma. Älskar riktigt cheesy amerikanska julfilmer, de ger mig så himla mycket julkänsla. Tror den vi såg hette One Starry Christmas. Så mysig!

Nu ska jag snart iväg på ett killer-pass och sedan vet jag inte riktigt. Kanske lite bloggande och ytterligare några julfilmer. Måste slå in paket också! Bara 6 dagar kvar! Ha en fin kväll allihopa, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s