Exactly three months ago…

img_0333.jpgimg_0331.jpg  img_0332.jpg img_0330.jpgProcessed with VSCO with a6 presetimg_0348.jpg

För tre månader sedan exakt så åkte jag till Lettland! Just en sådan liten weekend är precis vad som behövs för att återhämta energi till skola och jobb för mig. Skulle verkligen vilja åka iväg på en sådan igen, fast kanske till något annat land. Prag verkar många tycka är fint, vad tror ni? Annars var faktiskt Riga en väldigt fin stad, oväntat nog. Trodde att det skulle vara lite mer betong, men det var gamla hus, kyrkor, affärer, gränder och sådant lite överallt i hela staden.

Visste ni förresten (helt sjukt) att medellönen i Riga är 5000:- i månaden? Alltså i svenska kronor då. Hörde det av guiden som visade runt oss i staden, det kan man ju inte överleva på? Kanske bara vi svenskar som är vana vid att ha det så bra, men ändå väldigt förvånande tycker jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s