From that day

Åh dessa bilderna tog jag dagen det blev bestämt att jag också skulle åka till USA! Kommer aldrig glömma den dagen!

Idag har jag haft ett matteprov och en redovisning, samt en massa fikamys med klassen. Älskar min klass, kan bara hoppas på att jag får det hälften så bra när jag kommer tillbaka 2018. Tror provet gick okej! Nu efteråt har jag plöjt säsong två av skam och snart ska jag äta kvällsmat. Tror Noel och jag ska se polarexpressen också innan vi lägger oss. Mys! Ska upp imorgon bitti och äta frukost på skolan med mina tjejer från klassen dock, så jag måste verkligen se till att sova längre än jag brukar. Wish me luck haha… Ha en fin kväll! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s