Tyvärr…

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Från fina Västerås i söndags!

Tyvärr kunde jag inte vara med igår på bowlingen och middagen på Pitchers som det var planerat eftersom jag inte mådde så bra på eftermiddagen, men jag passade då istället på att göra lite annat. Blev bland annat klar med min debatt tills idag och bokade in ett möte. Skönt att få sådant överstökat tycker jag, får någon slags inre stress när jag inte tar tag i saker och ting.

Nu idag ska jag träffa Josefine och sedan har jag ett pass inbokat. Har haft ett litet break från träningen utan att jag egentligen velat, men har haft så himla mycket att göra bara. Måste lära mig att fördela min tid bättre hehe, kan ta flera timmar till att plugga något som egentligen bara tar 30 min eller liknande. Ni kanske känner igen er 😉

Hoppas ni får en fin dag, kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s