Glada nyheter!


Bästa Josefine!

Min dag har konstigt nog känts väldigt lång, tror det kan bero på att jag i princip är konstant trött. I alla fall så vaknade jag runt 06.50, kollade på julkalendern och drog sedan iväg till skolan. Hade bland annat en debatt på samhällskunskapen som handlade om övervakning. Fy haha, gillar inte att debattera! Jag blir så hetsig känner jag och jag vägrar låta den andra sidan vinna. Är en riktigt vinnarskalle när det kommer till sporter och tävlingar, så jag antar att det är därför. Tog även en fika med Josefine på Java efteråt, så mysigt! Vi pratade i flera timmar och hade riktigt kul! Har inte skrattat så mycket på jättelänge, ska bli riktigt kul att ses igen.

Har förresten glada nyheter att berätta! Sedan jag bytte till vanjaulfvensjo.com har antalet läsare fördubblats och ni blir bara fler och fler! Är så himla glad, tycker om er sååå! Tack, tack, tack!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s