On my wishlist

önskelista.jpg

1. Canon 700D / 2. Tights från Nike / 3. Träningsväska / 4. Sportbh / 5. Springskor / 6. Set från Rituals

Min mamma älskar julen lika mycket som jag gör och eftersom jag också fyller år bara 11 dagar efter så brukar hon alltid be mig att bomba med länkar till saker jag önskar mig, vilket jag gladeligen har gjort i år också. Har dock glömt bort en hel del (vilket kanske är bra), men dessa saker minns jag i alla fall. Har önskat mig väldigt mycket träningsrelaterade saker i år eftersom jag har börjat tycka att det är såpass kul att träna och dessutom har jag faktiskt lite brist på bra kläder att träna i. Har liksom aldrig insett vikten i att ha en bra sportbh förrän nu. Tycker dessutom att skorna är todiefor, älskar färgen!

Har som ni ser också önskat mig en ny kamera, framför allt att ha i USA, men också så att det blir enklare att filma videos och sådant i framtiden. Min kamera är inte så bra på just den fronten eftersom den saknar autofokus och vinklingsbar skärm. Finns dock fler kameror med samma funktioner som jag vill ha utöver Canon 700d, så jag ska kolla runt lite mer.

Vad önskar ni er i år? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s