Traveling the snow

Har varit borta i princip hela dagen idag faktiskt, åkte till Västerås imorse och lyckades även knäppa några snabba bilder i snöfallet. Hoppas verkligen att snön håller i sig! Var i alla fall och hälsade på mina farföräldrar idag, vilket i princip innebar en massa god mat! Älskar farmors mat, tror inte att mina barn kommer tycka om min lika mycket i framtiden haha… Vi lyckades även kolla en stund på Man Utd – Tottenham innan vi åkte hem igen.

Nu sitter jag och ska börja sy på min jultröja som jag ska ha imorgon på eventet med EF. Hoppashoppas att SJ inte lyckas klanta till det och bli försenade med tåget, ser sååå mycket fram emot det. En massa av de människorna jag pratat med i chatten vi alla har inför USA ska komma dit också så jag tror det kommer bli riktigt kul!

Ha en fin söndagkväll, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s