Christmas tag


Vad önskar du dig i julklapp? Jag skulle nog säga att en ny kamera och träningskläder står högst upp på listan. Har även önskat mig en hel del saker som kan vara nödvändiga i Arizona.

Vilken är din favoritjulfilm? Åh denna är svår! Älskar typ alla julfilmer jag ser, men grinchen, ett päron till farsa firar jul och barbie den perfekta julen är tre favoriter.

Vad har du helst på dig på julafton? Brukar alltid få något på morgonen som jag har på mig resten av dagen. Oftast något av det jag har önskat mig (men rött såklart hihi)…


Hur mycket pengar har du spenderat på julklappar i år? Well haha, oklart faktiskt… Runt 600-700 hittills tror jag.

Vad är det bästa med julen enligt dig? Utan tvekan stämningen! Den pågår ju inte bara under själva julafton, utan jag börjar på julkänsla i mitten av November typ och jag önskar typ att jag fick det tidigare! Presenter och mat är såklart roligt, men stämningen är enligt mig allt!


Vilket är det godaste julbaket? Saffransbullar helt klart! Skulle kunna leva på dem!

Favoriten på julbordet? Köttbullar haha, lite mainstream kanske men jag är inte jätteförtjust i sill och allt sådant där mysko som finns.

Var drömmer du om att fira jul? Hmm… någonstans med snö i alla fall. Aspen kanske, låter riktigt mysigt! I en stooor stuga med stora fönster, er jättestor amerikansk gran och många familjemedlemmar!

Annonser

2 thoughts on “Christmas tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s