Up and down (+ winner)


Först och främst, välkommen hit! Känns lite konstigt att inte längre hänga på samma ställe som alltid, men ska bli kul att faktiskt äga bloggen och allt helt själv. Vill även passa på att meddela vinnaren i lucka 3 som var i samarbete med ÖKK. Vinnaren blev Moa Edner! Grattis!

Dagen idag har varit väldigt upp och ner för min del. Hade prov, som gick bra, men efter det fick jag lite nyheter som gjorde mig på dåligt humör. Är dock back on top igen och supertaggad på helgen som kommer. Äntligen ledighet! Väldigt lyx att också kunna säga att jag längtar efter måndag, då Lova och jag ska iväg på ett event tillsammans med EF i Stockholm. Måste försöka hinna klart med tröjan innan dess också… Har även en resa till Västerås inbokad och lite träning. Fullspäckat alltså. Hoppas att ni också får en fin helg! ♥

Annonser

One thought on “Up and down (+ winner)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s