Up and down (+ winner)


Först och främst, välkommen hit! Känns lite konstigt att inte längre hänga på samma ställe som alltid, men ska bli kul att faktiskt äga bloggen och allt helt själv. Vill även passa på att meddela vinnaren i lucka 3 som var i samarbete med ÖKK. Vinnaren blev Moa Edner! Grattis!

Dagen idag har varit väldigt upp och ner för min del. Hade prov, som gick bra, men efter det fick jag lite nyheter som gjorde mig på dåligt humör. Är dock back on top igen och supertaggad på helgen som kommer. Äntligen ledighet! Väldigt lyx att också kunna säga att jag längtar efter måndag, då Lova och jag ska iväg på ett event tillsammans med EF i Stockholm. Måste försöka hinna klart med tröjan innan dess också… Har även en resa till Västerås inbokad och lite träning. Fullspäckat alltså. Hoppas att ni också får en fin helg! ♥

Advertisements

One thought on “Up and down (+ winner)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s