Wrapping session

Fick hem några julklappar jag beställt på nätet idag, så jag passade på att slå in dem innan mitt träningspass för att bli klar med det. Hittade en massa fint papper hemma och jag tycker det är 100 gånger roligare att slå in i olika färger än samma rakt igenom. Kanske inte spelar så stor roll, men ändå haha… Har dock några julklappar kvar som inte kommit hem än och även några till att köpa. Tycker det är så kul att ge presenter, så mitt motto är att det aldrig kan bli för mycket när det kommer till julklappar 😉

Har ni börjat julhandla? Eller vill ni kanske att jag ska lägga upp ett inlägg med julklappstips? Let me know!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s