JULKALENDER – LUCKA 3

img_1634.jpg img_1641.jpg

Lucka 3 är i samarbete med inget mindre än ÖKK och nu har du som bor i Örebro chansen att vinna ett 6-månaders gymkort (till ett värde av 1900:-)! Hur grymt? Jag själv tränar mycket på ÖKK och älskar att ha ett så pass professionellt och framförallt roligt gym att träna på. Tror att vi alla kan hålla med om att det är väldigt viktigt att känna sig bekväm där man tränar för att kunna prestera maximalt och genom att ÖKK är så stort (1600 kvm!) så finns det något för precis alla. Funderar du på att börja träna eller vill du testa ett nytt gym än det du redan tränar på, se till att vara med i tävlingen!

Så här gör du för att vara med och tävla:
1. Skriv en liten kommentar om varför du vill vinna (kort).
2. Skriv ditt namn och din mail (i kommentaren och inte i mailboxen) i samma kommentar som motiveringen.

Vinnaren utses och presenteras om två dagar, LYCKA TILL! ♥

I samarbete med ÖKK

Advertisements

21 thoughts on “JULKALENDER – LUCKA 3

 1. Jag är mobbad, alla i skolan retar och slår mig. Jag vill vara stark som andra och kunna försvara mig och jag har hört att gymmet kan hjälpa. Jag vinner ju aldrig tävlingar heller så jag kommer ju säkert inte vinna igen, men man för ju hoppas, puff 😦 mår väldigt dåligt. Salcinovicelvin2000@gmail.com

  Like

 2. Har tränat på ÖKK flera år nu och skulle mer än gärna uppskatta att ej betala för nästa halvår. Just nu tränar jag med att läka mina tränings och arbetsskador samtidigt som jag arbetar med mitt marklyft för vill perfekta formen och klara 3ggr min kroppsvikt vilket jag gjorde innan mina skador. Målet är att kunna tävla och representera ÖKK i 59kg klassen för herr. När jag testade min totala efter ett träningspass låg den på 425kg på 63kg efter jag avslutade mitt första schema (5×5 stronglift) och jag tror starkt på att jag kommer öka ännu mer när jag är reparerad då jag för tillfället ej kan köra böj och bänk smärtfritt så behöver rehabiliteringsträna mycket under den kommande framtiden

  Jag känner att ÖKK är en bra miljö för mig att utvecklas då jag är självlärd (via olika internetforum & youtube) och skulle hemskt mycket vilja fortsätta observera och ha stöd av folket på gröna flaket för att accelerera min lärlingskurva och levla upp i styrkelyftning.

  Like

 3. Har länge varit retad för min kropp om hur smal jag är och jag har även tänkt på att börjat gymma men aldrig haft motivationen jag tror att detta gymkort skulle hjälp mig nå mina mål…

  Like

 4. Jag skulle vilja vinna då jag har många ävnner som tränar på ökk, och jag tror att det är ett gym som skulle hjälpa mig att utvecklas i min träning ännu mer. Vore en perfekt julklapp till mig själv inför nya året!

  Like

 5. Min största passion i livet är just träning och hälsa, älskar känslan eftet den där springturen eller gympasset. Jag dansar disco dans vilket kräver en väldigt bra kondition och styrka. Just nu tränar jag på min pappas jobb gym som inte direkt är det bästa -för att kunna utvecklas i min dans och orka ännu mer. Jag skulle därför hemskt gärna vilja vinna detta gymkort som gör att jag kan få träna fler muskelgrupper på ett bättre gym och därmed utvecklas och orka ännu mer inom dansen.

  Like

 6. Jag har faktiskt inte gymmat förut, eller tränat på något annat sätt heller, då jag inte haft motivationen.. men jag har funderat nu ett tag och bestämt mig för att börja träna till 2017, samt bli nyttigare. Då istället för att lägga pengar på ett gymkort skulle det vara roligt att få vinna ett! Dessutom har jag hört att ÖKK ska vara ett riktigt bra gym.
  Mail: Hannaullbrand@gmail.com

  Like

 7. Jag sitter mest ute på restauranger och äter skräpmat, samtidigt känner jag hur min kropp bara skriker efter hjälp! Jag vill vinna eftersom jag älskar mat och vill fortsätta äta det utan att känna mig tjock därför ropar jag efter hjälp! och hoppas på det bästa.
  Mikaelmikael-00@hotmail.com

  Like

 8. Jag älskar all slags av träning och tränar discodans på fritiden. Discodans är en dansstil som kräver både styrka och kondition, därför tror jag att jag skulle kunna utvecklas inom dansen om jag fick möjlighet att börja gymma, och på så sätt kunna komplettera dansen med en annan form av träning. Jag skulle bli jätteglad om jag vann ett gymkort så jag skulle kunna träna på ett bra gym och börja träna mer kondition och styrka. Har dessutom hört väldigt mycket bra om Ökk men aldrig testat det så vore riktigt roligt att få prova på hur det är att gymma där! Kram!
  ellen.j99@hotmail.com

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s