EF event in Stockholm

img_2423.jpg

God morgon på er, hoppas ni har fått sova längre än jag, tror jag kommer vara död idag hehe… Ska först iväg och lämna min bror på skolan, sedan ska jag själv till skolan och efter det förmodligen fota eller fixa lite annat.

Tänkte berätta lite om en kul grej som händer snart! EF har nämligen bjudit in alla som åker på utbytesår till USA 17/18 till en liten get-together på måndag i Stockholm för att lära känna varandra, prata om amerikanska jultraditioner och en massa mer! Lova och jag ska självklart åka dit, vi missade förra eventet när det var halloween-tema och eftersom vi båda älskar julen så var detta ett måste för oss båda. Ska bli så kul! Temat är “ugly christmas sweater” och mamma lyckades på tag på nåt kit där man kunde göra sin egen tröja, så jag är i full gång. Ska försöka visa hela när den är klar, den lär dock inte bli så fashionable. Tycker det är så kul med sådana här små aktiviteter tillsammans innan vi alla åker till New York tillsammans och sedan vidare ut till våra nya hem. Man lär liksom känna varandra redan innan. Hoppas verkligen att alla som har möjligheten kommer dit!

Ha en fin dag idag, kram ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s