I want your questions!

Åh vet ni vad jag är riktigt sugen på? En frågestund där jag kan svara på alla oklarheter och frågor som ni har angående både USA, men också annat. Vad ni vill helt enkelt! Får flera gånger om dagen en massa frågor av olika personer och jag tycker det är superkul att svara på. Dock tror jag att det är lite mer effektivt att kunna svara på vanliga frågor så att ni alla kan få se/ höra svaren samtidigt. Vad tror ni?

Ställ hur många olika frågor ni vill, go go go!

Annonser

7 thoughts on “I want your questions!

  1. Tycker du är modig som vågar åka ensam och bo hos människor du inte känner under ett helt år! Kanske ingen fråga men ville bara säga det 🙂 Jo en sak, hur tror du det kommer kännas att vara tvungen att prata engelska hela tiden? (:

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s