I want your questions!

Åh vet ni vad jag är riktigt sugen på? En frågestund där jag kan svara på alla oklarheter och frågor som ni har angående både USA, men också annat. Vad ni vill helt enkelt! Får flera gånger om dagen en massa frågor av olika personer och jag tycker det är superkul att svara på. Dock tror jag att det är lite mer effektivt att kunna svara på vanliga frågor så att ni alla kan få se/ höra svaren samtidigt. Vad tror ni?

Ställ hur många olika frågor ni vill, go go go!

Advertisements

7 thoughts on “I want your questions!

  1. Tycker du är modig som vågar åka ensam och bo hos människor du inte känner under ett helt år! Kanske ingen fråga men ville bara säga det 🙂 Jo en sak, hur tror du det kommer kännas att vara tvungen att prata engelska hela tiden? (:

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s