Brooklyn 91

brooklyn-5 brooklyn-4

 Hej vänner! Hade så stora planer för dagen, men tillslut blev det istället en mysdag hos Ophelia. Känns som att det behövs ibland, var så kul att träffa henne och bara få höra om allt som har hänt under tiden vi inte träffats. Har även hunnit med att börja litegrann på min jultröja som ni kommer få veta mer om på onsdag.

Imorgon har jag sovmorgon till 10.30 ungefär och efter skolan ska jag träna igen. Första gången på nästan en hel vecka, har varit väldigt hektiskt så har fått lägga det åt sidan. Kul att börja igen dock! Både boxning och skivstång, riktigt taggad! Ska också försöka tidsinställa lite inlägg och svara på mail. Så jobbigt att hamna efter med de sakerna, känns nästan som när man glömmer göra klart skoluppgifter haha… Det löser sig iallafall. Nu ska jag sova, klockan står på 07 för att inte missa julkalendern (hihi), godnatt ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s