Brooklyn 91

brooklyn-5 brooklyn-4

 Hej vänner! Hade så stora planer för dagen, men tillslut blev det istället en mysdag hos Ophelia. Känns som att det behövs ibland, var så kul att träffa henne och bara få höra om allt som har hänt under tiden vi inte träffats. Har även hunnit med att börja litegrann på min jultröja som ni kommer få veta mer om på onsdag.

Imorgon har jag sovmorgon till 10.30 ungefär och efter skolan ska jag träna igen. Första gången på nästan en hel vecka, har varit väldigt hektiskt så har fått lägga det åt sidan. Kul att börja igen dock! Både boxning och skivstång, riktigt taggad! Ska också försöka tidsinställa lite inlägg och svara på mail. Så jobbigt att hamna efter med de sakerna, känns nästan som när man glömmer göra klart skoluppgifter haha… Det löser sig iallafall. Nu ska jag sova, klockan står på 07 för att inte missa julkalendern (hihi), godnatt ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s