Lucka 1 – VINNARE

img_1425.jpg img_1429.jpg

Kul att ni tyckte om första luckan i julkalendern! Nästa kommer imorgon, så se till att vara med och tävla då också. I alla fall så har jag nu lottat, så vinnaren av skalet blev Alva Lundbäck! Grattis! Vill tillägga att jag alltid kommer att lotta, så det är alltid slumpen som avgör.

Idag är det lördag och jag har en massa planer. Ska fota, kolla på el clasico med några kompisar och sedan på en cup ikväll/ natt. Skulle ha jobbat också, men det blev inte så idag. Har förresten tankar på att skaffa en ny kamera här i jul, eller i alla fall önska mig en, men jag vet inte vilken. Vill kunna vinkla ut skärmen så att det blir enklare att filma och så vill jag också ha ett lite bättre objektiv. Vad tror ni? Har ni några tips? Skriv gärna om ni kommer på något, då blir jag superglad! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s