Mitt high school i Arizona

combs3 combs4 combs6combs

Hela onsdagen och torsdagen spenderade jag genom att lite halvt stalka min framtida skola i San tan Valley. Den heter Combs High School och har coyotes som maskot (prärievarg). De har alla möjliga sporter, inklusive cheerleading som jag verkligen vill testa, plus golf, simning, baseball och självklart amerikansk fotboll för att bara nämna några. Tycker att de verkar ha så fin sammanhållning där, har sett och läst en massa om hur alla trivs och hur de gör aktiviteter tillsammans, så jag tror definitivt att den skolan kommer att passa mig riktigt bra!

Min största fråga just nu är vilka lektioner man kommer kunna välja mellan och ifall jag kommer att bli junior eller senior när jag väl kommer dit. I USA är det ju lite annorlunda från Sverige, dvs att man får välja alla sina kurser och jag har bestämt mig för att mestadels ta lallämnen så att skolan blir rolig och inte så stressig. Kanske yoga, bakning eller något liknande. Dock måste jag ta U.S history och lite sådant, men det tycker jag är intressant!

Hoppas på att jag får mer info om allting idag, väntar på min familjs brev till mig, deras ansökan, info om skolan osv. En hel del helt enkelt, som jag tror kommer bli superkul att läsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s