Mitt high school i Arizona

combs3 combs4 combs6combs

Hela onsdagen och torsdagen spenderade jag genom att lite halvt stalka min framtida skola i San tan Valley. Den heter Combs High School och har coyotes som maskot (prärievarg). De har alla möjliga sporter, inklusive cheerleading som jag verkligen vill testa, plus golf, simning, baseball och självklart amerikansk fotboll för att bara nämna några. Tycker att de verkar ha så fin sammanhållning där, har sett och läst en massa om hur alla trivs och hur de gör aktiviteter tillsammans, så jag tror definitivt att den skolan kommer att passa mig riktigt bra!

Min största fråga just nu är vilka lektioner man kommer kunna välja mellan och ifall jag kommer att bli junior eller senior när jag väl kommer dit. I USA är det ju lite annorlunda från Sverige, dvs att man får välja alla sina kurser och jag har bestämt mig för att mestadels ta lallämnen så att skolan blir rolig och inte så stressig. Kanske yoga, bakning eller något liknande. Dock måste jag ta U.S history och lite sådant, men det tycker jag är intressant!

Hoppas på att jag får mer info om allting idag, väntar på min familjs brev till mig, deras ansökan, info om skolan osv. En hel del helt enkelt, som jag tror kommer bli superkul att läsa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s