Gift ideas

Processed with VSCO with a6 presetimg_2287.jpgimg_2292.jpgimg_2289.jpgimg_2295.jpg

I samarbete med isecrets.se har jag fått välja ut fyra produkter som jag själv tycker passar riktigt bra som julklappar till vänner och familj! Jag valde ett “skal” till min dator, en vattentät högtalare, ett passfodral och sovmask. Hur fina? Blev så nöjd med allt! Speciellt datorn, har fått hur många kommentarer som helst och mina kompisar som tycker att det är snyggt och jag kan inte annat än att hålla med! Det finns dessutom en hel del mer saker, bland annat koppar, tröjor, väskor osv. Helt enkelt något för alla.

Jag har dessutom en kod till er som ni kan använda när ni går in HÄR! “Julblogg20” anger ni i kassan så får ni 20% på ett helt köp! Helt klart värt, tycker speciellt att ni ska kolla in den vattentäta högtalaren! Perfekt för alla som sjunger i duschen eller som vill kunna lyssna på musik även fast det regnar ute. Den funkar ju dessutom perfekt i vanligt väder också, så det är nog mitt allra bästa tips!

I samarbete med iSecrets.se

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s