Gift ideas

Processed with VSCO with a6 presetimg_2287.jpgimg_2292.jpgimg_2289.jpgimg_2295.jpg

I samarbete med isecrets.se har jag fått välja ut fyra produkter som jag själv tycker passar riktigt bra som julklappar till vänner och familj! Jag valde ett ”skal” till min dator, en vattentät högtalare, ett passfodral och sovmask. Hur fina? Blev så nöjd med allt! Speciellt datorn, har fått hur många kommentarer som helst och mina kompisar som tycker att det är snyggt och jag kan inte annat än att hålla med! Det finns dessutom en hel del mer saker, bland annat koppar, tröjor, väskor osv. Helt enkelt något för alla.

Jag har dessutom en kod till er som ni kan använda när ni går in HÄR! ”Julblogg20” anger ni i kassan så får ni 20% på ett helt köp! Helt klart värt, tycker speciellt att ni ska kolla in den vattentäta högtalaren! Perfekt för alla som sjunger i duschen eller som vill kunna lyssna på musik även fast det regnar ute. Den funkar ju dessutom perfekt i vanligt väder också, så det är nog mitt allra bästa tips!

I samarbete med iSecrets.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s