JAG HAR FÅTT MIN HOST FAMILY!

santanvalley3 santanvalley4

OMG! Önskar att ni kunde känna glädjen jag känner just nu! Igår skrev jag ju ett inlägg om att Lova fått sin värdfamilj i Memphis och vet ni vad? Idag fick jag ett samtal av Ida från EF som sa att hon ville berätta om min familj! Blev helt chockad och självklart överlycklig! Ganska ovanligt att man får veta så tidigt, men jag vet inte hur länge till jag hade kunnat vänta. Är så himla nyfiken av mig, så ju snabbare det går, desto bättre.

I alla fall, när hon berättade var jag ska bo nästa år så stannade typ mitt hjärta. JAG SKA BO I ARIZONA!!!!! Den staten har faktiskt legat högst upp på min önskelista och det känns helt overkligt att en familj därifrån valde mig! Har gråtit glädjetårar och ringt runt hela dagen till familjemedlemmar och kompisar, kan knappt förstå att det är sant. Familjen jag ska bo hos består av en mamma, en pappa, en lillebror (12-13), en storasyster som går på college och en hund. De bor i en stad som heter San Tan Valley ungefär en timme från Phoenix och där bor det ca 80 000 invånare. Precis så jag ville ha det! Har dessutom (självklart) googlat runt en hel del på staden och det finns huuur mycket cool natur och vildmark där som helst. Öken, kaktusar, berg, ormar, you name it. Känns som en dröm!

santanvalley

SONY DSC

Jag är även inskriven på min framtida skola redan nu, Combs High School. De har alla möjliga sporter man kan tänka sig och jag ska definitivt se till att ta chansen att prova olika. Speciellt cheerleading! För övrigt heter deras lag i alla sporter Combs Coyotes, så deras maskot är prärievargen som finns i Arizona. Lite skumt att jag lärde mig just det djuret för bara några dagar sedan, hade ingen aning om vad det var innan dess. Kanske är ett tecken? Haha…

Får mer info snart om familjen, bland annat ett brev de skrivit till mig. Längtar så tills jag får se dem för första gången! Ida från EF berättade även att de älskar att resa och vill åka omkring och visa USA för mig, vilket är något jag velat hela mitt liv, samt att de är sportintresserade så jag tycker att de fått in en fullträff med matchningen där! Ska göra en video snart och berätta mer när jag får mer info, men just nu vill jag bara smälta allt detta. Är galet lycklig ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s