Favorite traveling-pics

Att fota är som allra roligast när man är utomlands och åh, jag kan knappt vänta tills nästa gång jag åker någonstans! Tror att bilderna i USA kommer bli bomb, hoppas bara jag hittar någon där som gillar att ta bilder lika mycket som jag haha… Min favoritbild av alla dessa är nog antingen den med Ophelia eller bilden med Finja från Venedig. Två riktigt fina resor! Längtar tillbaka! Har förresten en ny resa inplanerad snart, så jag tänkte skriva lite mer om det i ett inlägg snart. Ha en bra dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s