Favorite traveling-pics

Att fota är som allra roligast när man är utomlands och åh, jag kan knappt vänta tills nästa gång jag åker någonstans! Tror att bilderna i USA kommer bli bomb, hoppas bara jag hittar någon där som gillar att ta bilder lika mycket som jag haha… Min favoritbild av alla dessa är nog antingen den med Ophelia eller bilden med Finja från Venedig. Två riktigt fina resor! Längtar tillbaka! Har förresten en ny resa inplanerad snart, så jag tänkte skriva lite mer om det i ett inlägg snart. Ha en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s