Nervös

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Stockholm, men de planerna blev ändrade i fredags, så jag är kvar hemma i Örebro. Vill inte säga mer än att jag har en del annat att göra helt enkelt. Kommer förmodligen att skriva mer om det när allt är klart, men så länge känns det inte så relevant faktiskt. Usch, är nästan lite nervös. Brukar inte vara det så ofta, men vet liksom inte vad som kommer bli utav allt detta. Hoppas iallafall att de får en jättefin dag där borta i Stockholm!

Igår var jag en stund på ÖKK och tränade och ikväll ska jag testa boxning för första gången. Ska bli kul att se hur det är! En väldigt annorlunda träningsform jämfört med vad jag tränat innan, men tror det kommer bli kul (och jobbigt hehe). Skriver om det ikväll! Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning så att jag hinner äta frukost. Ha en fin dag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s