Nervös

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Stockholm, men de planerna blev ändrade i fredags, så jag är kvar hemma i Örebro. Vill inte säga mer än att jag har en del annat att göra helt enkelt. Kommer förmodligen att skriva mer om det när allt är klart, men så länge känns det inte så relevant faktiskt. Usch, är nästan lite nervös. Brukar inte vara det så ofta, men vet liksom inte vad som kommer bli utav allt detta. Hoppas iallafall att de får en jättefin dag där borta i Stockholm!

Igår var jag en stund på ÖKK och tränade och ikväll ska jag testa boxning för första gången. Ska bli kul att se hur det är! En väldigt annorlunda träningsform jämfört med vad jag tränat innan, men tror det kommer bli kul (och jobbigt hehe). Skriver om det ikväll! Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning så att jag hinner äta frukost. Ha en fin dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s