The perfect shades of red

Rött känns ganska naturligt som en julig färg för mig och på läppstifts- och nagellacksfronten så är dessa definitivt mina favoriter. Fick hem dem för något år sedan och jag älskar färgerna! Dock är läppstiften extremt pigmenterade, så man måste vara väldigt exakt när man tar på det så att det inte blir fel. JLo´s är lite mörkrött, Blake´s är rätt så “klarött” och Doutzen´s är lite mer åt det ljusröda hållet på både läppstiften och nagellacken. Har faktiskt använt nagellacket från Doutzen i några veckor nu och det är både väldigt fin färg och håller riktigt länge. Iallafall så är allihopa riktigt snygga och de ska jag definitivt använda de mycket nu i jul. Är så taggad! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s