The perfect shades of red

Rött känns ganska naturligt som en julig färg för mig och på läppstifts- och nagellacksfronten så är dessa definitivt mina favoriter. Fick hem dem för något år sedan och jag älskar färgerna! Dock är läppstiften extremt pigmenterade, så man måste vara väldigt exakt när man tar på det så att det inte blir fel. JLo´s är lite mörkrött, Blake´s är rätt så ”klarött” och Doutzen´s är lite mer åt det ljusröda hållet på både läppstiften och nagellacken. Har faktiskt använt nagellacket från Doutzen i några veckor nu och det är både väldigt fin färg och håller riktigt länge. Iallafall så är allihopa riktigt snygga och de ska jag definitivt använda de mycket nu i jul. Är så taggad! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s