Julfreaks?


Mamma hittade en jättemysig ulltröja från Nike till mig förut, så den har blivit min nya favorittröja haha…

Både mamma och jag älskar julen mer än någon annan högtid, så vi gick lite craycray och dekorerade hela huset nu eftersom det är första advent imorgon. Tycker att det är så himla mysigt att räkna ned till julafton och jag ska definitivt kolla på julkalendern i år. Hur mysig verkar den inte?

Idag vaknade jag hos Lova runt åtta och en timme senare var vi på gymmet och körde ett Core + Indoor Walking-pass. Corepasset var dock väldigt speciellt, tror jag gjorde fel på alla övningar för det var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. IW-passet dock gick riktigt bra och jag var helt slut efteråt! Har även hunnit göra en hel del mer idag, men inte något speciellt. Nu ikväll ska jag vara barnvakt och planera lite julklappar. Ska även se till att fixa ett inlägg och visa vad jag fick med mig hem från black friday! Kram! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s