Instagram lately

myinsta
1. För några veckor sedan när Lova och jag var i skogen / 2. TB från Lettland / 3. Outfitbild / 4. Innan träningen för några dagar sedan, min favoritvattenflaska / 5. Min fina lillebror ♥ / 6. Ett av mina skal från iDeal of Sweden / 7. Fotografering inför ett samarbete / 8. Från Lovas och min skogspromenad / 9. Ovanför molnen hem från Tyskland

Känns som att mitt feed förändras väldigt mycket under de olika årstiderna, nu under vintern ser det mycket kallare ut än det gjort förut. Kanske inte är så konstigt dock? Det är ju både kallare ute och färre löv/ växter, så då blir ju även färgerna kallare. Se till att gå in och följa mig på instagram, @vanjaulfvensjo för att inte missa något jag lägger upp! Blir en hel del kul kopplat till bloggen nu i December, så det hoppas jag att ni hänger med på! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s