Ångest?

Minns för några månader sedan när jag och Ophelia satt och skojade om att vi led av beslutsångest och att det var så stressande att inte kunna bestämma sig, men jag vet inte ens om jag skojar längre när jag säger det. Tror inte det finns någon form av ångest som kallas så, det är väl bara är ett uttryck, men alltså herregud vad jobbigt det är! Ända sedan vi pratade om det har jag lagt märke till det mer och mer och det är verkligen så irriterande. Kan vara allt ifrån vilken mat jag ska beställa till vilken bild jag ska lägga upp, vad jag ska göra en dag eller vilka kläder jag ska ta.

Dock är det väldigt mycket jobbigare när det handlar om gymnasievalet, om jag ska jobba eller inte eller hur mycket pengar jag ska spara/ spendera. Jag känner liksom att ett enda litet val kan förändra så mycket och jag vet inte om det är positivt eller inte. Har till exempel velat byta linje då och då och nästan gjort det ett antal gånger också, men nu har jag börjat vela ifall jag ska göra det eller inte. Är inte sådana beslut typ livsavgörande? Jaja, jag tror att jag överanalyserar lite hehe…

Nu ska jag iväg till skolan och sedan ska jag träna och träffa några kompisar. Ta hand om er♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s