Ångest?

Minns för några månader sedan när jag och Ophelia satt och skojade om att vi led av beslutsångest och att det var så stressande att inte kunna bestämma sig, men jag vet inte ens om jag skojar längre när jag säger det. Tror inte det finns någon form av ångest som kallas så, det är väl bara är ett uttryck, men alltså herregud vad jobbigt det är! Ända sedan vi pratade om det har jag lagt märke till det mer och mer och det är verkligen så irriterande. Kan vara allt ifrån vilken mat jag ska beställa till vilken bild jag ska lägga upp, vad jag ska göra en dag eller vilka kläder jag ska ta.

Dock är det väldigt mycket jobbigare när det handlar om gymnasievalet, om jag ska jobba eller inte eller hur mycket pengar jag ska spara/ spendera. Jag känner liksom att ett enda litet val kan förändra så mycket och jag vet inte om det är positivt eller inte. Har till exempel velat byta linje då och då och nästan gjort det ett antal gånger också, men nu har jag börjat vela ifall jag ska göra det eller inte. Är inte sådana beslut typ livsavgörande? Jaja, jag tror att jag överanalyserar lite hehe…

Nu ska jag iväg till skolan och sedan ska jag träna och träffa några kompisar. Ta hand om er♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s